Termeni si conditii pentru utilizarea site-ului www.restaurant-riviera.ro

Site-ul www.restaurant-riviera.ro este un site comercial, proprietate a SC RESTAURANT RIVIERA SRL. Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea SC RESTAURANT RIVIERA SRL fiind protejate de legea pentru drepturile de autor. Vizitarea acestui site implica acceptarea termenilor si a conditiilor detaliate mai jos.

Obligatiile utilizatorului

Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale.
Utilizatorul se obliga sa:
a) nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorda licente, crea produse derivate,   transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
b) nu desfasoare si sa nu permita activitati de craking sau hacking. Utilizatorii care violeaza securitatea  si buna functionare a acestui site vor fi actionati in instanta, civil si penal.
c) nu foloseasca adresele de e-mail din site in scopuri comerciale, fara acordul scris al detinatorilor acestora;


Calitatea  serviciilor

Obligatiile SC RESTAURANT RIVIERA SRL  se rezuma la administrarea site-ului si la verificarea datelor firmelor si ale vizitatorilor inscrisi in cadrul site-ului www.restaurant-riviera.ro. Reclamatiile legate de calitatea serviciilor turistice prestate se fac numai la subunitatile prestatoare de servicii sau la autoritatile in drept.

Litigii

Prin accesarea site-uluiwww.restaurant-riviera.ro (vizitarea sau cumpararea serviciilor oferite de acesta), utilizatorul se declara  de acord cu  “Termenii si conditiile de utilizare” de mai sus.
Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si SC RESTAURANT RIVIERA SRL sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.


Dispozitii finale

SC RESTAURANT RIVIERA SRL isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si ale continutului site-uluiwww.restaurant-riviera.rosi a structurii acestuia, fara notificarea prealabila. SC RESTAURANT RIVIERA SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice  cauza. 
   
Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a SC RESTAURANT RIVIERA SRL.

SC RESTAURANT RIVIERA SRL